maandag 6 december 2010

Open Huis SRA Almere - 18 december 2010

Tip van de dag voor al die slotracers, die graag al eens hadden willen racen op een vierbaans circuit met een lengte van maar liefst 32 meter! Zaterdag 18 december heeft Slotracing Almere van 12.00 tot 17.00uur Open Huis, dus grijp die kans."Neem gerust je favoriete slotcar mee, maar je kan ook met clubauto's rijden. Ook regelaars kan je gratis gebruiken. Je rijdt die dag met 1:32 auto's. Tijdens het Open Huis helpen de enthousiaste leden je graag met tips voor onderhoud, met rijtips en met het tunen van je eigen slotcar. De handling en je eigen rondetijden zullen er direct op vooruit gaan!

Thuisrijders vanaf 14 jaar kunnen meedoen aan de 'Rooky Race' met voor de dagwinnaar een strippenkaart ter waarde van € 25,- ! Hiermee kan je maar liefst vijf avonden gratis komen racen.

Kom zaterdagmiddag lekker slotracen op de Meerveldstraat 55, nabij Wierdenpark te Almere-Haven."Kijk gerust ook op het actuele blog SlotRacingAlmere en voor mijn eigen SRA-ervaring tijdens de kwalificatie van de GroupC-32, zie mijn verslag van destijds.

3 opmerkingen: