dinsdag 23 december 2008

Slot It Digitaal

Dit filmpje over digitaal slotracen, op een overigens zeer fraai circuit, trof ik aan op YouTube en het gaat er behoorlijk pittig aan toe.

De Slot It Group C's racen op digitale Scalextric Sport baanstukken en ik zie de slotcars gewoon vol gas van baan wisselen. Ik was in de veronderstelling, dat dit juist één van de mindere punten van digitaal racen was. Misschien toch wel interessant voor in de toekomst, zo'n digitaal circuit?

6 opmerkingen:

 1. Ja, heel cool filmpje! Zag je dat ze ook gewoon zo'n zeldzame Newman Porsche gebruiken waar hij voor gemaakt is! Zelf kijk ik meer naar Ninco digitaal maar een auto ombouwen naar Scalextric om daarmee bij jou te kunnen racen, dat lijkt me ook gaaf Harold!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg goed uit, zelf heb ik al een aantal keren gekeken naar digitaal maar wat ik tot nu toe gezien heb op beurzen zag er niet zo strak uit. Hoe doen ze dat nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk gefilmd, maar het lijkt ook wel dat hij het filmpje iets sneller laat afspelen dan de werkelijke snelheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe doen ze dat nou? Inderdaad, het filmpje lijkt mij inderdaad ook versneld, maar er wordt ook met flink wat magneet gereden als je het mij vraagt. Desalniettemin wel spectaculair.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is (was) de baan van Drummer.
  Inmiddels is hij verhuisd en heeft hij een nieuwe baan, de foto's van zijn overigens nog mooiere nieuwe baan kan je vinden op Slotforum, onder de subrubriek SSD.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marcel (Minardi)16 januari 2009 om 20:47

  Nou jongens, ik kan wel vertellen dat het filmpje wat mij betreft echt niet versneld is hoor. Ik heb zelf SSD en het werkt echt goed. Wisselen gaat idd zo snel als op het filmpje, wat alleen wel waar is dat het vaak net iets langer duurt dan gewoon in je spoor blijven omdat je vaak gelijktijdig moet remmen, wisselen en opletten. Eerlijkheid gebied te zeggen dat je voor 100% digitale pret wel wat aan je standaard set moet doen, maar het is het zeker waard

  BeantwoordenVerwijderen