donderdag 22 juli 2010

FIA GT-32 Porsche 997 RSR

Al een tijdje loop ik met het idee een HRS-chassis onder een Carrera Evolution Porsche 997 GT3 RSR te bouwen. De Felbermayr Proton vind ik te mooi om voor zo'n project op te offeren, dus werd het zoeken naar een ander exemplaar.Ik kon op eBay voor een héle nette prijs de hand leggen op de V.I.P. livery. Uiteraard ben ik ook nog in het bezit van de inmiddels groene Ninco Porsche 997 GT3 RS, die door HenkG eind vorig jaar bijna aan het zolderplafond was gespijkerd.Beide Porsches zal ik conform het FIA GT-32 reglement 2010 gaan opbouwen. Deze reglementen staan op de site (zie link), maar liefhebbers kan ik een eigengemaakt pdf exemplaar toesturen. De V.I.P. Porsche zal overigens nog wel qua looks een metamorfose ondergaan.Zo, de foto's hoe de Carrera er uit zag zijn gemaakt. Vanaf nu zal de 997 worden gestript, geschuurd, gespoten en opnieuw worden versierd. Een 'wordt vervolgd' in het kwadraat dus .....

3 opmerkingen:

 1. Ik ben zeer benieuwd naar het vervolg. Ik heb nog nooit met HRS gereden en volg je beschrijving natuurlijk om te zien en te lezen hoe het je bevalt. Dus kijk ik uit naar je gedetaileerde beschrijving voorzien van perfect beeldmateriaal zoals we van je ver/ge-wend zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je hem vernaggeld. JWX (slottrack.com)heeft hem nu ook te koop staan. ;)

  Weer een mooi project om te volgen.
  Overigens heb ik nog wel tijd om decals te ontwerpen/printen.
  Ik kan het je trouwens ook leren...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Leo: Ik voel me vereerd en tegelijk weet je de lat hoog te leggen voor mijn toekomstige verslaglegging ;-)
  @Michaël: Voor die prijs heb ik 'm hagelnieuw uit de UK. Misschien klop ik nog wel bij je aan voor mijn MantaManta project, hoewel ik ook nog zoekende ben voor die groene Ninco Porsche qua decals. Heb jij een goed idee? Laat het me vooral weten.

  BeantwoordenVerwijderen