maandag 22 september 2008

Give me a Reason

Van diverse slotracefabrikanten heb ik inmiddels een Porsche 997 GT3 RS kunnen parkeren in de pitsstraat van Circuitpark Le Grenier. De grote ontbrekende is nog altijd Scalextric.Scalextric heeft al vijf 997 liveries uitgebracht en allemaal in de 'Super resistant' uitvoering. Qua prijs liggen de oranje en zwarte (drift) Porsches gunstiger dan reguliere slotcars, echter de meest recent gelanceerde drie varianten met decals, liggen prijstechnisch toch weer hoger. Ik blijf zoeken naar een reden om toch zo'n Scalextric Super Resistant Porsche aan te schaffen, maar ook deze review van Taxi op het Slotforum International helpt niet echt. Give me a reason!

7 opmerkingen:

 1. Ik neem de vandaal wel mee als we de MBS gaan fotograferen, heb jij mooi je reden voor zo'n super degelijke uitvoering. Je kan natuurlijk ook een donderdagavond komen racen bij MTRC, valt deze auto niet op tussen de Audi TT's en de Lambo van Steef!

  Zo goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je verfrissende kijk op mijn dilemma, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bespaart lijm, plakband en elastiek...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou doorsparen voor een nieuwe Racer en die Scalextric super resistants laten voor wat het is. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Steffer: Laat ik een spel ontdekt hebben, blijf zo lang mogelijk in het slot. Bijkomend voordeel dat geen schade gereden wordt. Er is dus geen besparing.
  @Firefighter: Dat is de reden om 'm te laten staan. De eerste die echt meedenkt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die simpele scalextric raceauto's, er is een audi TT, een lambo, een ferrari en dus ook een porsche, zijn te koop voor ongeveer 15 euro. Daar kan je niet op leeg lopen, kopen dus dat hok en maak er een echte porscheharry uitvoering van. Als je kinderen zoekt voor het schilderwerk, neem ik de vandaal wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Harrrrr, het is een REESbaan, geen TOERbaan.....en een ander zal je eruit tikken.....en als je doorspaart voor de Racer kan je tegelijkertijd de lijm en plakband bijbestellen.....en een Racer is al niet zo goedkoop, daar kan je een startveld Scalexjes voor nemen....en kan je ze net zo mooi decoreren als 103TT zonder een cursus airbrushing voor gevorderen te volgen...je kan het zelfs 103 laten doen!!!

  BeantwoordenVerwijderen