vrijdag 29 juli 2011

Reactie (on)mogelijkheid op Blogger

Het valt me al geruime tijd op, dat het onmogelijk is te reageren op een blogartikel bij een ander onder de eigen blognaam. Een reactie op die manier plaatsen was voorheen mogelijk, als de blogger was aangemeld met een Google-account. De selectie 'Google-account' kan een leesblogger maken, als deze wil reageren.Of dit probleem ook bij Blogger of Google bekend is weet ik niet. Het is echter alleen te omzeilen als de blogger van het artikel ook 'Anoniem', m.a.w. anonieme reacties toestaat. Ter illustratie, ik wilde bij Alphons een respons plaatsen en logisch, want zijn artikel gaat over de Kadett-C met in beeld een mooie Aero. Reageren is niet mogelijk, want de selectie 'Anoniem' is uitgeschakeld. Hopelijk heeft Google/Blogger dit euvel snel verholpen.
Update 30 juli:
Dit onderwerp wordt besproken op het blogger-forum met tips en (momenteel nog) dubieuze oplossingen. Het vinkje uitzetten (aangemeld blijven) bij het Google-account werkt inderdaad.

6 opmerkingen:

 1. hoi Harold, hier heb ik ook last van, het plezier in het stalken van andere bloggers is me er de laatste tijd al aardig door vergaan! Er zal wel een gedachte achter zitten, net als dat ik maar 1 foto tegelijk kan upoloaden naar blogger....

  vrgr

  Frank-103

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Harry, als ik reageer (wat ik niet zo vaak doe) heb ik geen hier problemen mee.
  Wel erg leuk dat je mijn blog als voorbeeld neemt en die Aero is echt mooi.

  Groeten Alphons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het werkt idd als je vinkje uitzet! THANX!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi ph', interne link werkt! Aangeklikt via blog van 14 jan 2012

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blijft goed gaan via startpagina naar deze link te gaan via link

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Marc: sinds dd 24 jan. 2012 werkt het bij mij ook weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen