donderdag 12 augustus 2010

Sneller, breder, dikker

Ik ben me bewust dat ik een paar maanden geleden nog anders in deze materie stond. Toch is na tien jaar trouwe dienst de Vectra A 2.0i Sportline ingeruild voor een ander.Die 'ander' is overigens niet de eerste de beste geworden, maar een Opel Vectra GTS 2.2 16V Elegance. Ik zie de overstap meer als een tijdreis vanuit de préhistorie naar de hedendaagse techniek, zeg maar een soort Back to the Future.
In principe ben ik nu in staat zondagsochtends nóg sneller naar slotracetoernooien in den lande te rijden, maar gelukkig zal de cruise control voorkomen dat ik al te veel acceptgiro's uit Leeuwarden ga ontvangen.Wat het omslagpunt is geweest deze stap te nemen is niet exact te achterhalen, maar die dikke ovalen pijpen hebben zeker een steentje bijgedragen in de besluitvorming.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Blijkbaar houden slotters van elegantie...Ik heb ook een Elegance. Nee, geen Opel, geen Mercedes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Harte! Dat je maar veel mag genieten van dit Opeltje....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. idd een opgeblasen corsa van af nu lange leve de autobaan naar reken .
  veel rij plz met deze auto (loopt hij op 16v???)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. absoluut een mooie auto, veel rijplezier gewenst met deze nieuwe elegante auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mocht je nog, ondanks deze fraaie kar, toch nog eens een keer met mij willen meerijden: de Starlet is ingeruild voor een auto waarin je je benen WEL kan strekken. Je ziet 'm wel een keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach, je moet maar zo denken: beter een Opel dan met de bus! Vooral omdat busreizen tegenwoordig ook niet echt veilig zijn, en jouw opeltje toch zeker 2 luchtzakken heeft, denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen