donderdag 19 augustus 2010

Hockenheim Dragracing (the sequel)

De Dragraces op de Hockenheimring waren zaterdag 14 augustus goed bezocht. Naast de vele aanwezige nationaliteiten bleek het gezelschap ook zeer gemêleerd."Volgens mij zitten jullie op onze plek" .....Kort is kennelijk in deze zomer (iets voor jullie Niels of Dirk ?) .....Tattoos zijn er in alle soorten en smaken .......... dus ook in de vorm van vleugeltjes .....Een neuspiercing, weer eens iets anders en met wie zou zij bellen?Alweer een paar clubleden, gezellig, je ziet ze echt overal .....Lang haar kan dus toch en deze beste man houdt kennelijk wel van een goede Batman film .....De dames hebben duidelijk dezelfde smaak en ik geef ze geen ongelijk, .......... het cowboy gevoel krijg ik ook bij dit soort shows.Uiteraard volgt nog een derde en laatste artikel over deze door Max georganiseerde, zeer indrukwekkende, gezellige, enigszins vermoeiende maar zeer vermakelijke Dragracedag. De Nightshow zal daarin zeker niet ontbreken.

3 opmerkingen:

 1. mis ik nu de pitspoesen?????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vraag me da wel eens af wat zo'n batman doet voor werk, als hij al werkt. Een tandarts is hij waarschijnlijk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voor tatoo's en exentriek uitziende mensen hoef je niet helemaal naar hockenheim af te reizen,die zijn er a.s. weekend ook bij de dragraces in drachten te vinden.
  voor topfuel's moet je WEL in hockenheim zijn,dat betekent overigens niet dat er in drachten voor wat auto en motorsport betreft niets te beleven valt.(wel een paar topfuel bike's,supertwin en funnybike's;bij de auto's,super pro.et,supergas,supercomp.en een paar demo's.
  volgend jaar toch maar weer een keer naar de nitrolympics.....

  BeantwoordenVerwijderen