donderdag 22 januari 2009

Kredietcrisis? Investeer in Vastgoed

In 2008 werd het alsmaar drukker op Circuitpark Le Grenier, dus was dringend behoefte aan meer ruimte voor toeschouwers en personeel.Er is niet over één nacht ijs gegaan en het budget dat hiervoor vrijkwam, was royaal te noemen. Het resultaat mag er evenwel zijn. Het nieuwe Carrera gebouw, dat zijn oorsprong vind in de jaren zeventig, meet op het hoogste punt maar liefst 60 centimeter.In het trappengat van de toren is bewust gekozen voor veel glas aan de voor- en achterzijde, zodat niemand iets van trainingen of races hoeft te missen. Om de top te bereiken is wel conditie nodig, het aantal tredes is aanzienlijk.De bovenste verdieping, zowel binnen als buiten, is opengesteld voor het publiek en dit is door supporters van het circuitpark met gejuich ontvangen. Dat kan ook niet anders, vanaf dit punt is het gehele circuit perfect te overzien.Bijna had de fraaie Carrera toren hier niet gestaan. Door ruis in de communicatie met de aannemer verhardde de onderhandelingen, echter dit geschil kon in de kiem worden gesmoord zodat daarna snel tot de bouw werd overgegaan.Een duurzame investering als deze is in de huidige tijd van de kredietcrisis een veilige belegging. Nog belangrijker is dat dit tweede grote Carrera gebouw de Scalextric pitstraat een stuk levendiger maakt.

7 opmerkingen:

 1. Nice !
  Ik had ongeveer 2 weken geleden ook één zien staan op marktplaats met een bod van 40 euro en kon weg voor 45 euro. Bijna had ik een poging gedaan om het kopen. Had ik je dan in de wielen gereden ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi ding hoor!!

  Jouw eerste gebouw heb ik es zelf gemaakt. Van dun karton! Was een heel werkje maar stond ook erg leuk.

  Site heet carrera4fun.de of zoiets. Allemaal PDF's van Carrera gebouwen. Erg leuk om te maken. Staan ook leuke dingen in voor in pitsboxen en zo. Cola-automaat, bandenhouder en dat soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor zo'n toren! Lijkt wel een beetje op zo'n zwerkbaltoren uit de Harry Potter films, alleen heeft het publiek dan andere kleding aan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Duidelijk te zien dat met de laatste investering de baan weer naar een hoger nivo is gegaan.
  Ziet er erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Carrera toren is zeker imposant als je hem in 't echt ziet.Vooral de rood-blauwe is een mooie aanvulling van de baan.
  De groene vind ik iets minder.

  BeantwoordenVerwijderen