woensdag 5 november 2014

Good Old Times

Het was alweer een tijd geleden, dat TwentTrack - het mooie zelfgebouwde houten circuit van HenkG - werd bezocht. De staat van mijn slotcars is inmiddels abominabel, hetgeen ook wel bleek op de avond zelf, maar de slotracekoffer was snel de avonden ervoor gepakt.
De slotcar, welke uiteraard niet mocht ontbreken, was de TwentTrack-killer. Deze - van oorsprong Fly slotcar - heb ik een aantal jaren geleden speciaal voor HenkG zijn, toen nieuwe, houten circuit gebouwd. Na de nodige gewenning reed de donkerblauwe (niet meer zo Fly) Porsche heel netjes haar rondjes.
Trots reed ik na een half uur zeer geconcentreerd sturen 5.504. Helaas bleek dit weinig 'killing' meer te zijn ten opzichte van de eerste optredens op dit houten circuit. Laat staan in vergelijking met Henk, die uit de losse pols met zijn favoriete NSR een 5.2 op de teller wist te zetten.
Uiteraard werd deze avond ook gebruikt om vol enthousiasme over van alles en nog wat bij te praten en werd menig nieuwe aanwinst, van Sideways Ford Capri Jägermeister tot brandweerauto voor de scenery, tevoorschijn gehaald.
Een beetje serieus werd natuurlijk ook nog getraind, zeker met het oog op de 6-uurs race op Het Souterrain komend voorjaar. Teamtraining en teambuilding is daarbij natuurlijk essentieel. Niet om concurrentie nu zenuwachtig te maken, maar de NSRretjes doen het prima op hout, ook met een stoflaag op de kap.
Ferry toverde nog een vrij nieuwe Revell Porsche uit zijn exclusieve tuberwarebakje. Zou dit het geheime wapen worden voor de komende race bij De Bunker ?
FerryFazzt en ondergetekende staan in ieder geval klaar om de rit naar Drachten te maken.

3 opmerkingen:

  1. Mooi verslagje, die sauna neemt nog steeds een boel bruikbare ruimte in beslag, zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Back on front. Dat is nu wel duidelijk. Zie jullie graag tegemoet volgend jaar!!!!! NSR GT40 is mijn favoriet nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk weer eens een stukje van je te lezen over slotracen! Mooie bandjes ook onder die Porsche 917k :)

    BeantwoordenVerwijderen